Go Yogi program works to better mental health

By J1 Reporter Kenzie Darrow 

Marian’s Go Yogi Program has existed for almost three years. Most students said they they liked the program or at least didn’t mind it. However, 100 percent of the girls said that they felt they knew very little about the background of the program. Although they almost all seemed to remember, “at least you’re breathing” from Mindful Moments. 

“While I don’t know much about what it actually does or is, I know many people like the program,” junior Josie Golka said. “Personally, it doesn’t help me,” Golka said. 

https://go-yogi.org

 “I think it is awesome in theory. I really think we all need to take a moment and find calmness,” French teacher Mrs. Janet Tuttle said. “The reality is that sometimes when we were doing it every day, it lost some of its effectiveness for me, and some days felt like an additional stress just to do it.” 

Both Golka and Tuttle agreed that the program can be very helpful at times. 

So, what is the Go Yogi Program? GoYogi is a Nebraska-based, 501(c)(4) non-profit dedicated to advocating for mental health education and raising awareness for mental health issues in youth. Their number one goal is to work with educational institutions to make student mental health a priority. They also aim to provide students with access to mental health professionals.

 Go Yogi was started by 2020 Marian graduate Shruthi Kumar and promoted by one of Marian’s assistant principals, Mrs. Jennifer Christen. Kumar is currently a freshman at Harvard University. She has won many awards in recent years, such as being a 2018 World Championships of Yoga Sports Finalist, winning a National Speech and Debate Association Academic All-American, being a finalist in the 2019 National Individual Tournament of Champions, and many more. In addition, Kumar is no stranger to inventing useful programs. During her freshman year at Marian, Kumar won a special award from the AFCEA for her project on reducing roadkill, called Steer Clear. While Kumar was at Marian, the knowledge that she had started Go Yogi was not known to the student body. Kumar bravely decided to remain anonymous until she was an official Marian alumna so that she could actively participate in the program without feeling any student bias. 

The program began after Kumar brought the idea to Christen. Kumar was inspired after her “13-year-old cousin was diagnosed with depression, and talk of the global mental health epidemic became all too real for me,” Kumar said. Wanting to help her cousin and the millions of teens who suffer from mental health, Kumar researched endlessly for alternatives to brochures promoting expensive therapists and antidepressants that just were not good enough. 

To create a possible solution for her cousin and many others, “I used my experiences with mindfulness and the existing mindfulness research to construct audio lessons that teach breathing techniques and focus drills that can be tangible resources and accessible to people of all socioeconomic backgrounds,” Kumar said. Overall, Kumar “wanted to make proactive mental health resources available to all populations, especially disadvantaged communities that don’t have resources to access expensive therapy or medication.” 

The program’s first time in action at Marian was in the fall of 2018. Due to some now resolved firewall issues, the program was not able to be immediately started at the beginning of the 2020-2021 year. Nevertheless many students and faculty, including Christen, still have high hopes the program will still happen this semester.

While many students feel as if the Go Yogi Program or Mindful Moments are a great way for them to start their day, some students feel that it is unsuccessful and does not help them. For those who do feel that the Mindful Moments are not helpful for them or cannot focus during the meditations, Kumar says “an important thing to understand about GoYogi is that it is not built to immediately solve mental health problems or struggles…Rather, it helps integrate breathing techniques and mindfulness practices into your daily life so that when the time comes that you may be struggling with mental health, you know how to help yourself by calming down and refocusing yourself.”

The Go Yogi Program works by mindfulness-based mental health techniques; such as breathing techniques and focus/attentional exercises. It is not only used by establishments in Nebraska, but also in India.

One thought on “Go Yogi program works to better mental health

 1. pagan demons freemansonery spreading not from GOD all chinese freemansonery pagan not christian _from GOD sisters Dessa dagar uppenbarelsen av Our Lady i Belgien: Fem barn såg jungfrun med ett hjärta av guld, och dessa viktiga meddelanden resonerar med världen
  Publicerad av
  Zrinka –

  den 29 december 2022

  Beauraing är en liten stad i södra Belgien. Från och med den 29 november 1932 visade sig Our Lady för fem barn 33 gånger, fram till den 3 januari 1933.

  Visionärerna är: Fernande Voisin (15), Andrée Degeimbre (14), hans syster Gilberte 9 år, Albert Voisin (11) och hans syster, även Gilberte.

  På kvällen den 29 november åkte Albert med Fernande, Andrée och Gilberte till systrarnas kloster där hans syster Gilberte vanligtvis stannade till 18.30 för att studera. När de passerar Lourdes-grottan, mittemot järnvägslinjen som passerar klosterträdgården, går de till klosterporten och ringer i klockan. Medan pojkarna väntar på att någon ska öppna dörren för dem vänder sig Albert om och tittar mot banvallen. Och han ser något som gör honom förvånad; han pekar med handen mot de andra i riktningen och ropar: “Titta! “Vår Fru går på bron.”

  En dövstum pojke blir botad och säger att han lekte med Jesus.

  Först förblir flickorna i misstro, men sedan ser de också den lysande figuren av en kvinna klädd i vitt som går långsamt med händerna förenade och stöder sig med ett moln som döljer hennes fötter. När Alberts syster, Gilbert, gick för att öppna dörrarna till klostret, hade hon ännu inte märkt vad som hände, men nästan omedelbart märkte hon också den underbara damen klädd i vitt.

  Först lockas pojkarna till en otrolig vision, men sedan övervinns de av rädsla och flyr utan att ens se tillbaka.
  Dessa dagar uppenbarelsen av Our Lady i Belgien: Fem barn såg jungfrun med ett hjärta av guld, och dessa viktiga meddelanden resonerar med världen
  Publicerad av Zrinka -den 29 december 2022

  Foto: skärmdumpar/dailymotion
  Beauraing är en liten stad i södra Belgien. Från och med den 29 november 1932 visade sig Our Lady för fem barn 33 gånger, fram till den 3 januari 1933.

  Visionärerna är: Fernande Voisin (15), Andrée Degeimbre (14), hans syster Gilberte 9 år, Albert Voisin (11) och hans syster, även Gilberte.

  På kvällen den 29 november åkte Albert med Fernande, Andrée och Gilberte till systrarnas kloster där hans syster Gilberte vanligtvis stannade till 18.30 för att studera. När de passerar Lourdes-grottan, mittemot järnvägslinjen som passerar klosterträdgården, går de till klosterporten och ringer i klockan. Medan pojkarna väntar på att någon ska öppna dörren för dem vänder sig Albert om och tittar mot banvallen. Och han ser något som gör honom förvånad; han pekar med handen mot de andra i riktningen och ropar: “Titta! “Vår Fru går på bron.”

  Jag måste gå för en 15-kilos godis. Vill du vara ett hurra?
  Jag måste gå för en 15-kilos godis. Vill du vara ett hurra?
  En dövstum pojke blir botad och säger att han lekte med Jesus.
  En dövstum pojke blir botad och säger att han lekte med Jesus.
  Länkare

  Först förblir flickorna i misstro, men sedan ser de också den lysande figuren av en kvinna klädd i vitt som går långsamt med händerna förenade och stöder sig med ett moln som döljer hennes fötter. När Alberts syster, Gilbert, gick för att öppna dörrarna till klostret, hade hon ännu inte märkt vad som hände, men nästan omedelbart märkte hon också den underbara damen klädd i vitt.

  Först lockas pojkarna till en otrolig vision, men sedan övervinns de av rädsla och flyr utan att ens se tillbaka.

  Under de följande dagarna kommer de att gå varje kväll till platsen för uppenbarelserna, vid hagtornsträdet nära grottan, be rosenkransen och vänta på vår Fru ankomst. Men Vår Fru kommer inte att dyka upp varje natt.

  När dagarna går, åtföljs de små visionärerna till mötet med Jungfrun av en mängd människor som blir fler och fler då och då.

  När uppenbarelsen börjar faller alla fem pojkarna samtidigt på knä på vägens hårda kullersten, med sådan styrka att de närvarande förblev förvånade. Ändå verkar pojkarna aldrig ha fått något sår eller kontusion. De människor som var närvarande blev också förvånade över den ovanliga tonen i pojkarnas röst när de bad, mycket högre än vanligt.

  När de blev ombedda att beskriva Our Lady, kom barnen överens om att den “vackra damen” var klädd i en vit mantel och höll händerna samlade som i bön, med ljusstrålar runt huvudet.

  I uppenbarelsen den 5 december frågar Albert Our Lady: “Är du den obefläckade jungfrun?”, Vår Fru, leende, nickar; sedan frågar Albert henne: “Vad letar du efter oss för?” och Vår Fru svarar: “Var väldigt bra”; “Vilken dag ska vi gå tillbaka” frågar Albert sedan, på “Den obefläckade befruktningens dag” svarar Vår Fru.

  Den 13 december frågar pojkarna igen Our Lady: “Vad vill du att vi ska göra med dig?”, Svarar “Chapel” Our Lady.

  I sin uppenbarelse den 21 december avslöjar Mary sitt namn för pojkarna: “Jag är den obefläckade jungfrun.”

  Tisdagen den 23 december frågar Fernande henne “Varför kommer du hit?”; Vår Fru svarar: “Eftersom människor kommer hit på pilgrimsfärd.”

  Dag 27 Den välsignade jungfrun visas bara för Fernande med ett hjärta av guld omgivet av strålar; Detta hjärta sågs också av de andra visionärerna i uppenbarelsen den 30 december. Jungfrun säger Fernande: “Be, be mycket!”.

  Den 28 december förkunnar Vår Fru för pojkarna: “Snart blir det min sista uppenbarelse.”

  I uppenbarelsen den 1 januari säger Maria till pojkarna: “Be alltid!” och den 2 januari meddelar hon: “I morgon kommer jag att säga något till var och en av er i synnerhet”.

  På dagen för den sista uppenbarelsen är tillströmningen av människor enorm. Det kommer 25 000 eller 30 000 personer. I miles och miles är vägen som leder till uppenbarelseplatsen full av besökare och motorcades. Pojkarna börjar be rosenkransen och efter de första två decennierna faller de fyra på knä i extas; Fernande brister sedan i tårar eftersom han inte ser Our Lady som de andra. Maria anförtror Gilbert löftet: “Jag skall omvända syndare.” Andréeu säger: “Jag är Guds moder, himmelens drottning. Be alltid” och försvinner sedan.

  I slutet av uppenbarelserna, medan de fyra pojkarna förhörs, står Fernande fortfarande kvar på knä. Plötsligt hör flickan och de andra närvarande ett ljud som liknar åska och ser ett eldklot på hagtornen. Jungfrun visar sig för Fernande och frågar henne: “Älskar du min Son? Älskar du mig?”, svarar flickan ja, och Vår Fru säger sedan till henne: “Offra dig sedan för mig”.

  I det ögonblicket började den välsignade jungfrun lysa med ett mycket starkt ljus, hon spred armarna och pojkarna kunde se hennes gyllene hjärta. Innan de försvann hälsade Vår Fru dem med hälsningen “Adjö”, vilket innebar det sista slutet på uppenbarelserna.

  Under extasen som inträffade under uppenbarelserna utsattes pojkarna av läkare och forskare för en hel serie tester för att studera deras reaktion på yttre stimuli och eventuell okänslighet för smärta, allt i syfte att fastställa den sanna naturen hos deras förmodade mystik. Erfarenheter. Det framgick av testerna att de fem jungfrurna visade absolut okänslighet för eventuella stimuli från miljön och för de stick och brännskador som de utsattes för.

  Uppenbarelserna erkändes officiellt av kyrkan i februari 1943; Den 18 maj 1985. Påven Johannes Paulus II åkte till Beauraing, där han bad framför statyn av Our Lady med ett hjärta av guld och träffade några visionärer.

  Be, be alltid, var goda och offra er själva om ni älskar – huvudbudskapen i denna uppenbarelse är löftet till siaren: Jag skall omvända syndare!

  RELATERADE ARTIKLAR

  Profeterna tillkännagav en extrem natur som drabbade en man! Johannes Paulus II: Vi kan inte stoppa de problem som kommer att hända

  Uppenbarelse av evangelisten Johannes: Han avslöjade det enorma tecknet på den sista tiden

  Vid 5 års ålder fick hon sin första syn på Jesus. Han sade till henne: “Få är frälsta, för människan har inte lärt sig att älska.”
  LÄS MER…

  Jag måste gå för en 15-kilos godis. Vill du vara ett hurra?
  Jag måste gå för en 15-kilos godis. Vill du vara ett hurra?
  Den sibiriska chaga kallades en “gåva från Gud” av en anledning: Full av medicinska och mirakulösa ämnen som ingen annan växt
  Den sibiriska chaga kallades en “gåva från Gud” av en anledning: Full av medicinska och mirakulösa ämnen som ingen annan växt
  ‘Det är jag, det är jag’: Jesusbarnet visade sig för prästen när han renade och uppenbarade för honom hemligheten med bönen han älskar
  ‘Det är jag, det är jag’: Jesusbarnet visade sig för prästen när han renade och uppenbarade för honom hemligheten med bönen han älskar
  På juldagen botades han från cancer genom Johannes Paulus II: s förbön: “Jag var kommunist, jag såg den helige påven på hans dödsbädd”
  På juldagen botades han från cancer genom Johannes Paulus II: s förbön: “Jag var kommunist, jag såg den helige påven på hans dödsbädd”
  Kvinna dör och föder tvillingar i Italien: Hennes man namngavs av påven Franciskus och gjorde hans jul underbar
  Kvinna dör och föder tvillingar i Italien: Hennes man namngavs av påven Franciskus och gjorde hans jul underbar
  Hon hatade kyrkan och var för abort för sin egen bror och blev sedan nunna: Chiaras mirakulösa vändning
  Hon hatade kyrkan och var för abort för sin egen bror och blev sedan nunna: Chiaras mirakulösa vändning
  Profeterna tillkännagav en extrem natur som drabbade en man! Johannes Paulus II: Vi kan inte stoppa de problem som kommer att hända
  Profeterna tillkännagav en extrem natur som drabbade en man! Johannes Paulus II: Vi kan inte stoppa de problem som kommer att hända
  Det här är de böner som Benedictus XVI ber varje dag och särskilt älskar! Låt oss be dem om hans helande och vår helgelse
  Det här är de böner som Benedictus XVI ber varje dag och särskilt älskar! Låt oss be dem om hans helande och vår helgelse
  Vatikanens talesman: Benedictus XVI:s tillstånd har förvärrats de senaste timmarna
  Vatikanens talesman: Benedictus XVI:s tillstånd har förvärrats de senaste timmarna
  En dövstum pojke blir botad och säger att han lekte med Jesus.
  En dövstum pojke blir botad och säger att han lekte med Jesus.
  JULMIRAKEL I CHERSON VITTNADE BISHOP: Raketer som avfyrades mot en fullsatt kyrka exploderade inte
  JULMIRAKEL I CHERSON VITTNADE BISHOP: Raketer som avfyrades mot en fullsatt kyrka exploderade inte
  Tre vittnen om satanism har återvänt till kyrkan, här är vad de säger: “Mirakel händer genom Maria, när någon ber rosenkransens ondska rasar.”
  Tre vittnen om satanism har återvänt till kyrkan, här är vad de säger: “Mirakel händer genom Maria, när någon ber rosenkransens ondska rasar.”

  DAGENS BÖN
  Torka, Jesusbarnet, barnens tårar! Smeka de sjuka och de gamla! Få människor att lägga ner sina armar och omfamna varandra i fredens universella omfamning! Uppmana folken, barmhärtige Jesus, att bryta ner de murar som skapats av fattigdom och arbetslöshet, okunnighet och likgiltighet, diskriminering och intolerans. Du är, Betlehems gudomliga barn, som räddar oss genom att befria oss från synd. Du är den sanne och ende Frälsare som mänskligheten söker efter. O fridens Gud, fridens gåva till hela mänskligheten, kom och lev i varje människas och varje familjs hjärta. Du är vår frid och vår glädje! Punkt slut. (Johannes Paulus II)

  ISÄR

  VAKNA! Munken Daniel hamnade i skärselden, återvände för att överföra mycket …

  En gravid kvinna i slutstadiet av cancer läkte mirakulöst och födde ett friskt barn:…

  Mitt i den ökade risken för kärnvapenförstörelse blir budskapet från Our Lady of Akita …

  Otroliga profetior från den kroatiska mystikern: Detta kommer att vara ett tecken på början på stora lidanden …

  Jesus dyker upp och lämnar ett viktigt budskap: Du måste hjälpa människor, innan …

  GUDS APOTEK
  Den sibiriska chaga kallades en “gåva från Gud” av en anledning: Full av medicinska och mirakulösa ämnen som ingen annan växt
  Myrra och rökelse: Dofter som läker i tusentals år!
  Vackra helande egenskaper hos tallnålar: Gör honung för ögons, huds och luftvägars hälsa
  Gurkmeja: Det kallas ett mirakel av skapelsen eftersom det är en av de mest kraftfulla naturläkemedel
  Extraordinär basilika: 9 sätt att hjälpa dig själv med kryddan som alla har i hemmet
  Vad är Daniels inlägg? Den alltmer populära bibliska fastan som hjälper till att läka
  Houseleek, en växt med otroliga förmågor: Hjälper till vid behandling av många sjukdomar och sjukdomar
  En blandning av örter från 17-talet hjälper fortfarande runt om i världen idag: Det finns tusentals vittnesbörd om helande
  Medicinsk granbuske är starkare än antibiotika: Ett utmärkt botemedel mot många sjukdomar och sjukdomar
  Laurelte: Ambulans för en outhärdlig hosta, som vi alla har i huset
  Verklig kamomill är en av de viktigaste medicinska växterna i världen
  Dills otroliga förmågor: Det är ett kraftfullt naturligt antibiotikum och har använts som läkemedel i tusentals år
  Recept av en brasiliansk friar för att hjälpa cancerpatienter
  Kasta bort vitlöksskal? Gör inte. Här är ett kraftfullt recept mot allergier och hosta
  Timjan mot ansträngande hosta, bronkit och ont i halsen
  14 livsmedel lättillgängliga och rika på jod
  Ät kiwi, en god frukt packad med C-vitamin: För att öka immuniteten och hjälper till med förkylningar och influensa
  Vild granatäpple, kraftfulla bär innehåller C-vitamin mer än citronapelsin och paprika tillsammans!
  Kryddnejlika är en av de mest helande kryddorna i världen: Bekämpar cancer, tandvärk, sömnlöshet, bakterier, inflammation
  Det ser ut som en mänsklig hjärna och skyddar mirakulöst hjärnan! Valnöt är den sanna juvelen i Guds apotek

  Under de följande dagarna kommer de att gå varje kväll till platsen för uppenbarelserna, vid hagtornsträdet nära grottan, be rosenkransen och vänta på vår Fru ankomst. Men Vår Fru kommer inte att dyka upp varje natt.

  När dagarna går, åtföljs de små visionärerna till mötet med Jungfrun av en mängd människor som blir fler och fler då och då.

  När uppenbarelsen börjar faller alla fem pojkarna samtidigt på knä på vägens hårda kullersten, med sådan styrka att de närvarande förblev förvånade. Ändå verkar pojkarna aldrig ha fått något sår eller kontusion. De människor som var närvarande blev också förvånade över den ovanliga tonen i pojkarnas röst när de bad, mycket högre än vanligt.

  När de blev ombedda att beskriva Our Lady, kom barnen överens om att den “vackra damen” var klädd i en vit mantel och höll händerna samlade som i bön, med ljusstrålar runt huvudet.

  I uppenbarelsen den 5 december frågar Albert Our Lady: “Är du den obefläckade jungfrun?”, Vår Fru, leende, nickar; sedan frågar Albert henne: “Vad letar du efter oss för?” och Vår Fru svarar: “Var väldigt bra”; “Vilken dag ska vi gå tillbaka” frågar Albert sedan, på “Den obefläckade befruktningens dag” svarar Vår Fru.

  Den 13 december frågar pojkarna igen Our Lady: “Vad vill du att vi ska göra med dig?”, Svarar “Chapel” Our Lady.

  I sin uppenbarelse den 21 december avslöjar Mary sitt namn för pojkarna: “Jag är den obefläckade jungfrun.”

  Tisdagen den 23 december frågar Fernande henne “Varför kommer du hit?”; Vår Fru svarar: “Eftersom människor kommer hit på pilgrimsfärd.”

  Dag 27 Den välsignade jungfrun visas bara för Fernande med ett hjärta av guld omgivet av strålar; Detta hjärta sågs också av de andra visionärerna i uppenbarelsen den 30 december. Jungfrun säger Fernande: “Be, be mycket!”.

  Den 28 december förkunnar Vår Fru för pojkarna: “Snart blir det min sista uppenbarelse.”

  I uppenbarelsen den 1 januari säger Maria till pojkarna: “Be alltid!” och den 2 januari meddelar hon: “I morgon kommer jag att säga något till var och en av er i synnerhet”.

  På dagen för den sista uppenbarelsen är tillströmningen av människor enorm. Det kommer 25 000 eller 30 000 personer. I miles och miles är vägen som leder till uppenbarelseplatsen full av besökare och motorcades. Pojkarna börjar be rosenkransen och efter de första två decennierna faller de fyra på knä i extas; Fernande brister sedan i tårar eftersom han inte ser Our Lady som de andra. Maria anförtror Gilbert löftet: “Jag skall omvända syndare.” Andréeu säger: “Jag är Guds moder, himmelens drottning. Be alltid” och försvinner sedan.

  I slutet av uppenbarelserna, medan de fyra pojkarna förhörs, står Fernande fortfarande kvar på knä. Plötsligt hör flickan och de andra närvarande ett ljud som liknar åska och ser ett eldklot på hagtornen. Jungfrun visar sig för Fernande och frågar henne: “Älskar du min Son? Älskar du mig?”, svarar flickan ja, och Vår Fru säger sedan till henne: “Offra dig sedan för mig”.

  I det ögonblicket började den välsignade jungfrun lysa med ett mycket starkt ljus, hon spred armarna och pojkarna kunde se hennes gyllene hjärta. Innan de försvann hälsade Vår Fru dem med hälsningen “Adjö”, vilket innebar det sista slutet på uppenbarelserna.

  Under extasen som inträffade under uppenbarelserna utsattes pojkarna av läkare och forskare för en hel serie tester för att studera deras reaktion på yttre stimuli och eventuell okänslighet för smärta, allt i syfte att fastställa den sanna naturen hos deras förmodade mystik. Erfarenheter. Det framgick av testerna att de fem jungfrurna visade absolut okänslighet för eventuella stimuli från miljön och för de stick och brännskador som de utsattes för.

  Uppenbarelserna erkändes officiellt av kyrkan i februari 1943; Den 18 maj 1985. Påven Johannes Paulus II åkte till Beauraing, där han bad framför statyn av Our Lady med ett hjärta av guld och träffade några visionärer.

  Be, be alltid, var goda och offra er själva om ni älskar – huvudbudskapen i denna uppenbarelse är löftet till siaren: Jag skall omvända syndare!

  RELATERADE ARTIKLAR

  Profeterna tillkännagav en extrem natur som drabbade en man! Johannes Paulus II: Vi kan inte stoppa de problem som kommer att hända

  Uppenbarelse av evangelisten Johannes: Han avslöjade det enorma tecknet på den sista tiden

  Vid 5 års ålder fick hon sin första syn på Jesus. Han sade till henne: “Få är frälsta, för människan har inte lärt sig att älska.”

  LÄS MER…

  Den sibiriska chaga kallades en “gåva från Gud” av en anledning: Full av medicinska och mirakulösa ämnen som ingen annan växtDen sibiriska chaga kallades en “gåva från Gud” av en anledning: Full av medicinska och mirakulösa ämnen som ingen annan växt

  ‘Det är jag, det är jag’: Jesusbarnet visade sig för prästen när han renade och uppenbarade för honom hemligheten med bönen han älskar’Det är jag, det är jag’: Jesusbarnet visade sig för prästen när han renade och uppenbarade för honom hemligheten med bönen han älskar

  På juldagen botades han från cancer genom Johannes Paulus II: s förbön: “Jag var kommunist, jag såg den helige påven på hans dödsbädd”På juldagen botades han från cancer genom Johannes Paulus II: s förbön: “Jag var kommunist, jag såg den helige påven på hans dödsbädd”

  Kvinna dör och föder tvillingar i Italien: Hennes man namngavs av påven Franciskus och gjorde hans jul underbarKvinna dör och föder tvillingar i Italien: Hennes man namngavs av påven Franciskus och gjorde hans jul underbar

  Hon hatade kyrkan och var för abort för sin egen bror och blev sedan nunna: Chiaras mirakulösa vändningHon hatade kyrkan och var för abort för sin egen bror och blev sedan nunna: Chiaras mirakulösa vändning

  Profeterna tillkännagav en extrem natur som drabbade en man! Johannes Paulus II: Vi kan inte stoppa de problem som kommer att händaProfeterna tillkännagav en extrem natur som drabbade en man! Johannes Paulus II: Vi kan inte stoppa de problem som kommer att hända

  Det här är de böner som Benedictus XVI ber varje dag och särskilt älskar! Låt oss be dem om hans helande och vår helgelseDet här är de böner som Benedictus XVI ber varje dag och särskilt älskar! Låt oss be dem om hans helande och vår helgelse

  Vatikanens talesman: Benedictus XVI:s tillstånd har förvärrats de senaste timmarnaVatikanens talesman: Benedictus XVI:s tillstånd har förvärrats de senaste timmarna

  En dövstum pojke blir botad och säger att han lekte med Jesus.En dövstum pojke blir botad och säger att han lekte med Jesus.

  JULMIRAKEL I CHERSON VITTNADE BISHOP: Raketer som avfyrades mot en fullsatt kyrka exploderade inteJULMIRAKEL I CHERSON VITTNADE BISHOP: Raketer som avfyrades mot en fullsatt kyrka exploderade inte

  Tre vittnen om satanism har återvänt till kyrkan, här är vad de säger: “Mirakel händer genom Maria, när någon ber rosenkransens ondska rasar.”Tre vittnen om satanism har återvänt till kyrkan, här är vad de säger: “Mirakel händer genom Maria, när någon ber rosenkransens ondska rasar.”

  DAGENS BÖN
  Torka, Jesusbarnet, barnens tårar! Smeka de sjuka och de gamla! Få människor att lägga ner sina armar och omfamna varandra i fredens universella omfamning! Uppmana folken, barmhärtige Jesus, att bryta ner de murar som skapats av fattigdom och arbetslöshet, okunnighet och likgiltighet, diskriminering och intolerans. Du är, Betlehems gudomliga barn, som räddar oss genom att befria oss från synd. Du är den sanne och ende Frälsare som mänskligheten söker efter. O fridens Gud, fridens gåva till hela mänskligheten, kom och lev i varje människas och varje familjs hjärta. Du är vår frid och vår glädje! Punkt slut. (Johannes Paulus II)

  ISÄR

  VAKNA! Munken Daniel hamnade i skärselden, återvände för att överföra mycket …

  En gravid kvinna i slutstadiet av cancer läkte mirakulöst och födde ett friskt barn:…

  Mitt i den ökade risken för kärnvapenförstörelse blir budskapet från Our Lady of Akita …

  Otroliga profetior från den kroatiska mystikern: Detta kommer att vara ett tecken på början på stora lidanden …

  Jesus dyker upp och lämnar ett viktigt budskap: Du måste hjälpa människor, innan …

  GUDS APOTEK

  Den sibiriska chaga kallades en “gåva från Gud” av en anledning: Full av medicinska och mirakulösa ämnen som ingen annan växt

  Myrra och rökelse: Dofter som läker i tusentals år!

  Vackra helande egenskaper hos tallnålar: Gör honung för ögons, huds och luftvägars hälsa

  Gurkmeja: Det kallas ett mirakel av skapelsen eftersom det är en av de mest kraftfulla naturläkemedel

  Extraordinär basilika: 9 sätt att hjälpa dig själv med kryddan som alla har i hemmet

  Vad är Daniels inlägg? Den alltmer populära bibliska fastan som hjälper till att läka

  Houseleek, en växt med otroliga förmågor: Hjälper till vid behandling av många sjukdomar och sjukdomar

  En blandning av örter från 17-talet hjälper fortfarande runt om i världen idag: Det finns tusentals vittnesbörd om helande

  Medicinsk granbuske är starkare än antibiotika: Ett utmärkt botemedel mot många sjukdomar och sjukdomar

  Laurelte: Ambulans för en outhärdlig hosta, som vi alla har i huset

  Verklig kamomill är en av de viktigaste medicinska växterna i världen

  Dills otroliga förmågor: Det är ett kraftfullt naturligt antibiotikum och har använts som läkemedel i tusentals år

  Recept av en brasiliansk friar för att hjälpa cancerpatienter

  Kasta bort vitlöksskal? Gör inte. Här är ett kraftfullt recept mot allergier och hosta

  Timjan mot ansträngande hosta, bronkit och ont i halsen

  14 livsmedel lättillgängliga och rika på jod

  Ät kiwi, en god frukt packad med C-vitamin: För att öka immuniteten och hjälper till med förkylningar och influensa

  Vild granatäpple, kraftfulla bär innehåller C-vitamin mer än citronapelsin och paprika tillsammans!

  Kryddnejlika är en av de mest helande kryddorna i världen: Bekämpar cancer, tandvärk, sömnlöshet, bakterier, inflammation

  Det ser ut som en mänsklig hjärna och skyddar mirakulöst hjärnan! Valnöt är den sanna juvelen i Guds apotek

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s